Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Εγχειρίδιο χειρισμού κρίσεων λόγω πολιτικών ΔΝΤ από τη CIA! / Already confirmed: Civil liberties under attack! / Greece's creditors gone completely insane! / How the global financial mafia sucked Greece's blood / ECB's economic hitmen / Η Μέρκελ επιβεβαιώνει τα σχέδια των γραφειοφασιστών! /Greece: the low-noise collapse of an entire country/ How the neoliberal establishment tricked the masses again, this time in France / Ενώ η Γερμανία προετοιμάζεται για τα χειρότερα, η Ελλάδα επιμένει στο ευρώ! / Ένας παγκόσμιος "proxy" πόλεμος κατά της ελευθερίας έχει ξεκινήσει! / In reality, McCarthyism never ended in America / Ο επικεφαλής του "σκιώδους συμβουλίου" της ΕΚΤ επιβεβαιώνει ότι η ευρωζώνη είναι μια χρηματοπιστωτική δικτατορία! /With a rising Jeremy Corbyn and a declining Angela Merkel, Brexit has been upgraded to play a much more critical role / Δημοψήφισμα για Grexit: η τελευταία ευκαιρία να σωθεί η Ελλάδα και η τιμή της Αριστεράς / Populism as the new cliche of the elites to stigmatize anyone not aligned with the establishment / Δεν γίνεται έτσι "σύντροφοι" ... / Panama Papers: When mainstream information wears the anti-establishment mask / The Secret Bank Bailout / The head of the ECB “shadow council” confirms that eurozone is a financial dictatorship! / A documentary by Paul Mason about the financial coup in Greece / The ruthless neo-colonialists of 21st century / First cracks to the establishment by the American people / Clinton emails - The race of the Western neo-colonialist vultures over the Libyan corpse / Επιχείρηση Panama Papers: Το κατεστημένο θέλει το μονοπώλιο και στις διαρροές; / Operation "looting of Greece" reaches final stage / Varoufakis describes how Merkel sacrificed Greece to save the Franco-German banks / France officialy enters the neo-Feudal era! / The US establishment just gave its greatest performance so far ... / A significant revelation by WikiLeaks that the media almost ignored / It's official: the US is funding Middle-East jihadists! / Οι αδίστακτοι νεο-αποικιοκράτες του 21ου αιώνα / How to handle political unrest caused by IMF policies! / Πώς το νεοφιλελεύθερο κατεστημένο ξεγέλασε τις μάζες, αυτή τη φορά στη Γαλλία / Οι Γάλλοι νεοαποικιοκράτες επιστρέφουν στην Ελλάδα υπό 'ιδανικές' συνθήκες / Μεγαλώνει ο πανικός της Γουόλ Στριτ μπροστά στην προοπτική των κρυπτονομισμάτων

08 October, 2015

Έτοιμο για εφαρμογή το εναλλακτικό σχέδιο 2 σε περίπτωση που τα πράγματα “εκτροχιαστούν” ...

globinfo freexchange

... η κυβερνητική εκπρόσωπος 'Ολγα Γεροβασίλη επιβεβαίωσε ότι η πρόσκληση συναίνεσης που απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής προς τις “προοδευτικές” και “αντι-νεοφιλελεύθερες δυνάμεις” αφορά και την 'Ενωση Κεντρώων:

Ο Πρωθυπουργός έκανε ανοίγματα και στις άλλες προοδευτικές δυνάμεις, από τον Λεβέντη μέχρι το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Αυτό κατάλαβα, χωρίς να τα κατονομάζει”, ήταν το ερώτημα που δέχθηκε η 'Ολγα Γεροβασίλη, για να απαντήσει: “Αυτό συνέβη. Νομίζω ότι αυτό είναι αυτονόητο. Θυμάστε και τις συζητήσεις που γίνονταν και προεκλογικά, όταν εμείς ζητούσαμε την αυτοδυναμία. Και τότε όμως είχαμε διατυπώσει την άποψή μας που λέει ότι: Είναι άλλο να έχεις μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, με την έννοια ότι δεν μπορείς να εξαρτάσαι και να εκβιάζεσαι ή να πιέζεσαι και να μη μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει, και είναι άλλο πράγμα το πώς εννοούμε τις συνεργασίες. Εμείς πιστεύουμε ότι σε μια προοδευτική κατεύθυνση θα αποτυπωθούν, θα διαμορφωθούν συμμαχίες μέσα στην περίοδο αυτή και ζητάμε την ευρεία στήριξη. Είναι δυο πράγματα αυτά τα οποία στη συζήτηση που γινόταν και προεκλογικά, τα αποτυπώσαμε. Και το εννοούμε. Αυτό σημαίνει όμως ότι συμμαχείς σε στόχους, που αποτυπώνονται και είναι κοινοί, για τα μέρη που συμφωνούν”.


Tο εναλλακτικό σχέδιο 2 είναι έτοιμο να εφαρμοστεί, όπως σχεδίασαν από την αρχή το Βερολίνο και οι γραφειοφασίστες των Βρυξελλών:

Σενάριο 2 : Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτος, αλλά οι ΑΝΕΛ δεν καταφέρνουν να εισέλθουν στη νέα Βουλή. Οι γραφειοφασίστες των Βρυξελλών και το Βερολίνο θα είναι περισσότερο ικανοποιημένοι στην περίπτωση αυτή, καθώς μπορούν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους χωρίς παρεκτροπές. Με βάση το σχέδιο αυτό, τα νεοφιλελεύθερα κόμματα ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι θα συνδράμουν ώστε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Με την διπλή, ασφυκτική επιτήρηση της τρόικας εσωτερικού (ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ - Ποτάμι) και εξωτερικού, θα είναι αδύνατο ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει οποιοδήποτε "παράλληλο" πρόγραμμα και θα συρθεί να εφαρμόσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του βάρβαρου νεοφιλελεύθερου πειράματος στην Ελλάδα.

Μετά την καταστροφή της Ελλάδας, η ΕΧΔ μπορεί να επεκτείνει το πείραμα στα υπόλοιπα μέλη της ευρωζώνης. Παρόλο που το ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι είναι στην ουσία νεοφιλελεύθερα κόμματα, αυτοπροσδιορίζονται ως κεντροαριστερά προκειμένου να δώσουν το κατάλληλο άλλοθι στον Τσίπρα, που υποσχέθηκε "προοδευτική" κυβέρνηση.

No comments:

Post a Comment