Your browser does not support the HTML5 canvas tag.
Εγχειρίδιο χειρισμού κρίσεων λόγω πολιτικών ΔΝΤ από τη CIA! / Already confirmed: Civil liberties under attack! / Greece's creditors gone completely insane! / How the global financial mafia sucked Greece's blood / ECB's economic hitmen / Η Μέρκελ επιβεβαιώνει τα σχέδια των γραφειοφασιστών! /Greece: the low-noise collapse of an entire country/ How the neoliberal establishment tricked the masses again, this time in France / Ενώ η Γερμανία προετοιμάζεται για τα χειρότερα, η Ελλάδα επιμένει στο ευρώ! / Ένας παγκόσμιος "proxy" πόλεμος κατά της ελευθερίας έχει ξεκινήσει! / In reality, McCarthyism never ended in America / Ο επικεφαλής του "σκιώδους συμβουλίου" της ΕΚΤ επιβεβαιώνει ότι η ευρωζώνη είναι μια χρηματοπιστωτική δικτατορία! /With a rising Jeremy Corbyn and a declining Angela Merkel, Brexit has been upgraded to play a much more critical role / Δημοψήφισμα για Grexit: η τελευταία ευκαιρία να σωθεί η Ελλάδα και η τιμή της Αριστεράς / Populism as the new cliche of the elites to stigmatize anyone not aligned with the establishment / Δεν γίνεται έτσι "σύντροφοι" ... / Panama Papers: When mainstream information wears the anti-establishment mask / The Secret Bank Bailout / The head of the ECB “shadow council” confirms that eurozone is a financial dictatorship! / A documentary by Paul Mason about the financial coup in Greece / The ruthless neo-colonialists of 21st century / First cracks to the establishment by the American people / Clinton emails - The race of the Western neo-colonialist vultures over the Libyan corpse / Επιχείρηση Panama Papers: Το κατεστημένο θέλει το μονοπώλιο και στις διαρροές; / Operation "looting of Greece" reaches final stage / Varoufakis describes how Merkel sacrificed Greece to save the Franco-German banks / France officialy enters the neo-Feudal era! / The US establishment just gave its greatest performance so far ... / A significant revelation by WikiLeaks that the media almost ignored / It's official: the US is funding Middle-East jihadists! / Οι αδίστακτοι νεο-αποικιοκράτες του 21ου αιώνα / How to handle political unrest caused by IMF policies! / Πώς το νεοφιλελεύθερο κατεστημένο ξεγέλασε τις μάζες, αυτή τη φορά στη Γαλλία / Οι Γάλλοι νεοαποικιοκράτες επιστρέφουν στην Ελλάδα υπό 'ιδανικές' συνθήκες / Μεγαλώνει ο πανικός της Γουόλ Στριτ μπροστά στην προοπτική των κρυπτονομισμάτων

16 February, 2017

Υποταγή στην τραπεζική μαφία: η κυβέρνηση Τσίπρα προσλαμβάνει την τράπεζα Rothschild ως σύμβουλο για το χρέος!


Η είδηση Θα μπορούσε να μεταφραστεί ως απόπειρα της κυβέρνησης Τσίπρα να εισάγει περισσότερους "παίχτες" της διεθνούς τραπεζικής μαφίας στο αδιέξοδο ζήτημα του Ελληνικού χρέους, μήπως και καταφέρει να φύγει από τον ζουρλομανδύα του ευρώ, με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις.

Καθώς η Ελλάδα έχει ξεμείνει από εναλλακτικές και πραγματικούς συμμάχους, η κυβέρνηση φοβάται ότι μια έξοδος από το ευρώ, λόγω αδιαλλαξίας Σόιμπλε και δανειστών, θα οδηγούσε την Ελλάδα, αλλά και την ευρωζώνη, εκτός ελέγχου. Αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο γεγονός ότι ο Τσίπρας πήγε στις διαπραγματεύσεις με τους σαδιστές της Τρόικα "καλή τη πίστει", χωρίς να έχει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για Grexit με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.

Έτσι, μετά το νέο αδιέξοδο που διαφαίνεται, η μόνη επιλογή για την κυβέρνηση είναι να δηλώσει υποταγή (και πάλι) στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ, προκειμένου να βγει η χώρα από την ευρω-φυλακή και τον ζουρλομανδύα της λιτότητας, του σαδο-μονεταρισμού και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της καταστροφής, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Σύμφωνα με το Russia Today, που επικαλείται πηγές των Financial Times, η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να προσλάβει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στα τραπεζικά καρτέλ, την επενδυτική τράπεζα Rothschild, που θα συμβουλεύει την Αθήνα σε ότι αφορά το χρέος, συμπεριλαμβανομένων και των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα δώσει "γη και ύδωρ" στα καρτέλ εφόσον καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το ευρώ, προκειμένου να "εξαγοράσει" τη βεβαιότητα ότι δεν θα υποστεί έναν νέο, άγριο οικονομικό πόλεμο. Που σημαίνει ότι θα δώσει τα καλύτερα "φιλέτα" του Ελληνικού δημοσίου, αφού ξέρει ότι η Τρόικα θα λεηλατήσει τη χώρα έτσι και αλλιώς. Πρόκειται όμως για αυταπάτη, αφού με τον τρόπο αυτό, αργά ή γρήγορα η χώρα θα τεθεί και πάλι υπό την ομηρία των τραπεζικών καρτέλ.

Η μοναδική πραγματική επιλογή που έχει η Ελλάδα είναι ένα σχέδιο Grexit με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Που σημαίνει απαραίτητα, άμεση διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και κεντρική τράπεζα υπό πλήρη δημόσιο έλεγχο. Δυστυχώς, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν φαίνεται διατεθειμένη και ικανή να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, γι'αυτό και υποτάσσεται στη λογική του "λιγότερο χειρότερου" συμβιβασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα ήταν πάντα δέσμια ορισμένων τραπεζικών καρτέλ. Απλά η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει να φέρει περισσότερους παίχτες στο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι βγει από το τέλμα μέσα από μια ισορροπία τρόμου.

No comments:

Post a Comment